Úspěšně zprostředkováváme pracovní místa v České republice i zahraničí.


Pokračovat ve čtení

TONYPOL s.r.o. jako personální agentura byla založena v roce 2016


V roce 2016 jsme obdrželi povolení ke zprostředkování zaměstnání od Ministerstva práce a sociálních věcí.

Společnost úspěšně zprostředkovavá pracovní místa v České republice i v zahraničí. Nejčastěji obsazované pozice jsou pro výrobní společnosti, kde zajišťují výrobu (operátor, řidič VZV, truhlář, ...), ale také pozice ve stavebnictví, ochraně majetku a další. Mimo území České republiky, provádíme náborovou činnost také na Slovensku a v Bulharsku.


Kontaktujte nás

Firmám poskytujeme kompletní personální servis

Působíme na území celé České republiky, ale také v zahraničí. Naši obchodní zástupci mají dokonale zmapovaný regionální i zahraniční trh. V naší databázi jsou i uchazeči, kteří k Vám mohou nastoupit ihned. Zaměstnance testujeme, rozšiřujeme jejich kvalifikaci a vybavujeme vším potřebným. Umíme řešit i dopravu do práce nebo ubytování zaměstnance.

Uchazečům zajístíme vše pro nalezení zaměstnání

Po registraci Vás vedeme v našich databázích a neustále srovnáváme s novými nabídkami práce. Pro velkou část uchazečů máme práci okamžitě. Přispíváme na udržování nebo rozšiřování Vašich odborných dovedností, přezkoušení je i zdarma.

58%

Zaměstnanců ihned

V naší databázi máme zaregistrováno velké množství uchazečů o zaměstnání, kteří čekají na pracovní nabídku z oboru o který se ucházejí. Proto dokážeme na Vaši poptávku reagovat velmi pružně.

83%

Práce ihned

Díky spolupráci s českými i zahraničními firmami dokážeme najít uplatnění pro nově příchozí uchazeče a to téměř v 85% případů. Pro ostatní jsme schopni zajistit školení či různé kurzy pro vyplnění doby čekání na pracovní příležitost.

Proč spolupracovat právě s námi